Onze Projecten

Een greep uit onze gamma met nog véél meer mogelijkheden en ideeen.

Jong gezin

Vanaf €49.500,00

Onze oplossingen zijn dankzij hun veelzijdigheid en op maat aanpasbare kenmerken ideaal voor jonge ambitieuze gezinnen. Samen met ons ontwerpteam creëren we de ideale woningen voor families met een visie op de toekomst.

Fitness (met pannendak)

Vanaf €49.750,00

Waar onze woningen stevig en robust zijn langs de buitenkant, zijn ze even modieus en interessant binnenin. Wij bouwen uw fitnessruimte op maat, u bouwt aan uw eigen gezondheid. Een mooie samenwerking.

Fitness (plat dak)

Vanaf €46.000,00

Hier ziet U hoe een staalskeletbouw woning wordt opgebouwd. Dit voorbeeld is gelegen te Sint-Martens-Latem. Deze alleenstaande woning is een perfect voorbeeld als U wilt weten hoe een woning uit staalbouwskelet gebouwd wordt en hoe het frame van een woning eruitziet met deze revolutionaire bouwtechniek.

Poolhouse

Vanaf €42.000,00

De perfecte aanvulling voor uw tuin met zwembad. Kom tot rust en relax in deze prachtige loge, ideaal voor momenten van wellness óf als opslagplaats.

Kantoor

Vanaf €38.000,00

Efficiënt werken kan men enkel in een rustige en motiverende omgeving. Gebruik deze karaktervolle kantoren om uw productiviteit op een aangename manier te verhogen.

Geïnteresseerd? Bekijk onze woonunits pagina waar u meer informatie kan terugvinden en alle voordelen kunt ontdekken.

U kan ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of als u wenst advies te krijgen.

telefoonnummer: 

+32 486 50 56 78

Openingsuren: 

Enkel op afspraak 

BTW-Nummer:  

BE 0544.984.996

Contact Formulier

We antwoorden zo spoedig mogelijk op al uw vragen.

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder bij eventuele vragen of interesse, aarzel dus zeker niet om ons te contacteren. U kan ook altijd een kijkwoning bezichtigen of een afspraak aanvragen.