over ons

Over ons

DKG buildings and constructions is een onderneming gespecialiseerd in staalframebouw, een revolutionair alternatief op de klassieke bouwmethodes. Niet enkel is deze manier van bouwen zeer groen, maar ook sneller en efficiënter dan de klassieke manier. DKG begeleidt U graag doorheen dit bouwproces. Met onze jaren ervaring in de staalframebouw kunnen wij U een zorgeloos bouwproject garanderen.  

U kan altijd bij ons terecht voor gespecialiseerd advies of voor algemene vragen over het bouwen van een staalbouwproject. 

Onze doelen

Het ontwerpen en bouwen van duurzame, hoogwaardige projecten waarbij duurzaamheid gepaard gaat met rendabiliteit en kostenefficiëntie. Daarom werken we volgens het principe van deze 3 pijlers:

  • Duurzaam
  • Energiebesparend
  • Projectduur

Onze maatschappij is altijd op zoek naar nieuwe en efficiëntere manieren om problemen op te lossen. Op het gebied van infrastructuur zijn we alsnog veel te lang achter de feiten blijven lopen. Daarom willen wij een nieuw tijdperk inluiden in de bouw en infrastructuur sector.

Wanneer U beslist om uw project aan ons toe te vertrouwen, beschikt U over een team met jarenlange ervaring, zowel nationaal als internationaal. Simpelweg, een echte vakman in huis.

Informatie

0
Afgewerkte Projecten
0
Werknemers
0
Jaren Ervaring
0
Geplande Projecten

Benieuwd naar hoe een staalbouw project wordt opgebouwd?

Bekijk dan zeker onze projectpagina, hier kan u meerdere voorbeelden van onze projecten terugvinden.

Het Team

telefoonnummer: 

+32 486 50 56 78

Openingsuren: 

Enkel op afspraak 

BTW-Nummer:  

BE 0544.984.996

Contact Formulier

We antwoorden zo spoedig mogelijk op al uw vragen.

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder bij eventuele vragen of interesse, aarzel dus zeker niet om ons te contacteren. U kan ook altijd een kijkwoning bezichtigen of een afspraak aanvragen.