Diensten

Onze Diensten

Samen met U gaan wij op zoek naar een projectgrond die aan de normen voldoet en het beste bij U past!

U krijgt volledige architecturale vrijheid door het werken met staalskeletbouw. Hierdoor kan U alle mogelijkheden benutten tijdens het ontwerpen van uw gebouw.

Bij DKG Buildings & Constructions onderwerpen wij onze productie onder een strenge kwaliteitscontrole zodat wij altijd onze projecten met hoogwaardig materiaal kunnen afleveren.

Onze specialiteit is het vervaardigen van volledige staalskeletstructuren voor onze klanten. Deze projecten hebben een bouwduur van slechts 3 maanden.

Onze woonunit oplossingen zijn een ecologische, economische en praktische manier van wonen. 

Uw gebouwen kunnen worden opgetopt met staalskeletbouw. Dit is een snel, goedkoop en groen alternatief om uw gebouwen uit te breiden én te onderhouden.

Projectgronden uitzoeken

Samen met U gaan wij op zoek naar een projectgrond die aan de normen voldoet en het beste bij U past. Wij nemen U deze zorgen uit handen zodat U enkel nog een geschikte grond dient uit te kiezen!

bouwgrond

3D Bouwplannen ontwerpen

U krijgt volledige architecturale vrijheid door het werken met staalskeletbouw. Hierdoor kan U alle mogelijkheden benutten tijdens het ontwerpen van uw gebouw. Wij ontwerpen voor U een volledig 3D bouwplan waarmee U een volledig correct beeld krijgt van hoe uw gebouw er vanbinnen en vanbuiten zal uitzien, waarna U nog gemakkelijk aanpassingen kan maken tot U volledig tevreden bent van het ontwerp.  

Kwaliteitscontrole

Bij DKG Buildings & Constructions onderwerpen wij onze productie onder een strenge kwaliteitscontrole zodat wij altijd onze projecten met hoogwaardig materiaal kunnen afleveren.

documenten

Papierwerk

Door onze jarenlange ervaring in het vak beseffen we dat het papierwerk voor de klant enorm lastig is. Daarom begeleiden wij U bij door al het papierwerk dat nodig is wanneer U bij ons klant wordt.  

Bouwen projecten

Onze specialiteit is het vervaardigen van volledige staalskeletstructuurgebouwen voor onze klanten. Deze projecten hebben een bouwduur van ongeveer 3 maanden waar het bij traditionele bouw ongeveer een jaar duurt. 

Woonunits

Onze woonunit oplossingen zijn een ecologische en economische manier van wonen. Deze units kan U volledig naar uw wens inrichten en op maat laten maken en installeren door DKG buildings & constructions.

3dbouwtekening

Optoppingen

Gebouwen kunnen worden opgetopt met staalskeletbouw. Dit is een snel, goedkoop en groen alternatief om gebouwen uit te breiden en te onderhouden. 

Wenst U meer informatie over onze diensten?

Neem gerust contact met ons op voor een gratis afspraak.